Glume marca Stephen King la adresa lui Trump: Obama n-a plecat de la Casa Alba. E in dulap. Cu FOARFECE!

Duminica, 05 Martie 2017, ora 18:25
1274 citiri
Glume marca Stephen King la adresa lui Trump: Obama n-a plecat de la Casa Alba. E in dulap. Cu FOARFECE!
Foto: Twitter/Stephen King

Scriitorul Stephen King se distreaza pe seama lui Donald Trump, dupa ce presedintele american l-a acuzat pe Barack Obama ca i-a interceptat telefoanele din birorile din Trump Tower, de la New York.

Scriitorul s-a amuzat pe Twitter in acest weekend realizand cateva scenarii referitoare la ceea ce ar fi facut Obama, noteaza The Independent.

King a folosit chiar si litere de tipar, asa cum face presedintele Trump, cand isi transmite mesajele belicoase pe Twitter.

"Nu numai ca Obama i-a ascultat telefoanele lui Trump, ci a furat si toata inghetata de capsune", a scris Stephen King.

Not only did Obama tap Trump's phones, he stole the strawberry ice cream out of the mess locker.- Stephen King (@StephenKing) 4 martie 2017

"Trump trebuie sa stie ca OBAMA NU A PARASIT NICIODATA CASA ALBA! Este in dulap! Si are si FOARFECE!", a notat scriitorul.

Trump should know OBAMA NEVER LEFT THE WHITE HOUSE! He's in the closet! HE HAS SCISSORS!- Stephen King (@StephenKing) 4 martie 2017

Nu este prima data cand Stephen King arata ca nu este deloc un sustinator al lui Donald Trump.

"Cel mai nou roman de groaza: A fost odata un barbat pe nume Donald Trump si el a candidat pentru presedintie. Unii oameni vor ca el sa castige", a scris acesta in octombrie 2016.

Reactiile lui King vin dupa ce Donald Trump l-a acuzat pe Barack Obama ca i-a pus sub ascultare telefoanele inainte de alegeri. Imediat, Obama a negat acest lucru.

"Presedintele Obama si niciun responsabil al Casei Albe nu au ordonat vreodata supravegherea vreunui cetatean american", a precizat Kevin Lewis, purtatorul de cuvant al lui Obama, dupa ce Trump a transmis pe Twitter: "Groaznic! Tocmai am descoperit ca presedintele Obama mi-a pus sub ascultare liniile telefonice in Trump Tower inca inainte de victoria mea".

A.G. ...citeste mai departe despre "Glume marca Stephen King la adresa lui Trump: Obama n-a plecat de la Casa Alba. E in dulap. Cu FOARFECE!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Stephen King rade de Trump, #Stephen King scriitor, #Stephen King Trump interceptari , #Stiri Funny