Exista in Bucuresti o strada unde trecatorilor le e mila sa calce

Joi, 10 Septembrie 2015, ora 08:21
1099 citiri
Exista in Bucuresti o strada unde trecatorilor le e mila sa calce
Foto: Facebook/Eva Radu

Eva Radu e o tanara de nici 30 de ani, careia i s-a incredintat un proiect dificil, acela de a schimba complet imaginea unei strazi din Bucuresti. Strada Xenofon e unica din Capitala, fiind asezata doar pe trepte, iar tanara artista a reusit sa o preschimbe in cascada.

E a doua oara cand Eva picteaza strada. De ce s-a ales ca tema tocmai cascada, cum a fost aleasa artista, unde ii putem vedea lucrarile si daca se poate trai dintr-o astfel de preocupare ne-a spus chiar Eva Radu, intr-un interviu Ziare.com.

E a doua oara cand pictezi strada Xenofon. Ce ai reprezentat prima oara pe trepte si ce de aceasta data?

Anul trecut am pictat, pe cele opt randuri de trepte, opt cladiri reprezentative ale Bucurestiului si anume Opera, Ateneul, Arcul de Triumf, Muzeul de arta, Mausoleul din Parcul Carol, Teatrul National, Muzeul Taranului Roman si Casa Poporului. Anul acesta intreaga scara a fost pictata cu o cascada.

Alegerea temei ti-a apartinut sau nu?

Tema a fost o decizie comuna... citeste mai departe despre "Exista in Bucuresti o strada unde trecatorilor le e mila sa calce - Interviu cu artista care a pictat-o" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Eva Radu pictat strada Xenofon, #strada trepte pictata Bucuresti poze, #strata trepte Capitala pictura, #strada desenata Bucuresti foto , #Stiri Funny