Elixirul tineretii, descoperit in SUA? Din 2015 incep testele pe oameni

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 16:48
1004 citiri
Elixirul tineretii, descoperit in SUA? Din 2015 incep testele pe oameni

Oamenii de stiinta americani au reusit, in testele realizate in laborator, sa dea timpul inapoi, in cazul cobailor. Din 2015 vor incepe testele pe oameni, urmandu-se aceeasi metoda.

Concret, s-a folosit o substanta care se gaseste in mod natural in corpul nostru si al soarecilor, cunoscuta ca NAD, care are capacitatea de a intineri muschii, transformandu-i, din cei ai unei persoane de 60 de ani, in cei ai unui om cu 40 de ani mai tanar, relateaza BBC.

In mod normal, pe masura ce se inainteaza in varsta, si nivelul acestei substante scade in organism, fiind antrenate o serie intreaga de urmari: mai putina energie si imbatranirea. Crescand, insa, nivelul acestei substante, procesul de imbatranire nu doar ca se opreste, dar poate fi inversat.

In cadrul ...citeste mai departe despre "Elixirul tineretii, descoperit in SUA? Din 2015 incep testele pe oameni" pe Ziare.com

#intinerire soareci experimente laborator, #intinerire muschi experiment, #experimente intinerire oameni 2015, #studii oameni nemurire, #prelungire viata oameni , #Stiri Funny