Drumul lung spre Cimitirul Vesel duce in Satele Unite ale Maramuresului

Marti, 16 August 2016, ora 15:10
1095 citiri
Drumul lung spre Cimitirul Vesel duce in Satele Unite ale Maramuresului

Asociatia Interculturala de Traditii, prin fondatorul acesteia, Peter Hurley, organizeaza cea de-a saptea editie a proiectului Drumul lung spre Cimitirul Vesel, in perioada 14 - 21 august 2016.

Festivalul creat de Peter Hurley are ca scop promovarea si sustinerea satelor romanesti pastratoare de traditii, pe care irlandezul le considera adevarate comori vii. La aceasta editie, a saptea, satele maramuresene au inteles importanta mesajului acestuia si au decis sa se implice, prezentandu-si fiecare specificul local.

"Intr-un efort comunitar cu adevarat impresionant si remarcabil la nivel national, nemaiintalnit intr-un festival in Romania, toate cele 63 de sate din Tara Maramuresului s-au activat sa participe, fiecare cu cate un eveniment - mai mic sau mai mare - unde vizitatorii pot sa se intalneasca cu valorile autentice ale satului traditional", declara Peter Hurley.

"S-a pregatit o serie impresionanta de interactiuni, noi le zicem micro-calatorii, concepute pentru oameni cu ...citeste mai departe despre "Drumul lung spre Cimitirul Vesel duce in Satele Unite ale Maramuresului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Drumul lung spre Cimitirul Vesel, #festival obiceiuri Maramures , #Stiri Funny