Cei mai mari inventatori pe care Romania i-a dat planetei

Vineri, 01 Decembrie 2017, ora 15:31
1323 citiri
Cei mai mari inventatori pe care Romania i-a dat planetei

Romania isi sarbatoreste aniversarea pe 1 decembrie. Orice parere ai avea despre ea, din aceasta tara au pornit oameni cu o minte geniala. Acestia sunt acei inventatori si creatori de care sa fii mandru.

Romania a dat multi oameni de stiinta ilustri in medicina, tehnologie, aviatie, inginerie si nu numai. Daca ar fi sa faci o lista cu acestia, probabil ca ai incepe cu Henri Coanda, ca tot ii poarta cel mai mare aeroport numele, si ai continua cu Traian Vuia, Petrache Poenaru si Ana Aslan. Mai jos am facut o lista cu 10 dintre cei mai cunoscuti, dar lista nu se rezuma doar la acestia, scriu cei de la Playtech.ro.

Fie ca acesti inventatori au fost la Paris, in Germania, sau au crescut si au creat aici in Romania, ceva in ADN-ul lor este romanesc si de 1 decembrie ni-i aducem aminte pentru a nu-i trece doar in cartile de istorie. Ii vei regasi mai jos pe Odobleja, Paulescu sau chiar Anastase Dragomir cu o inventie colosala si salvatoare de vieti.

Vezi cei mai tari 10 inventatori pe care i-a dat Romania lumii! ...citeste mai departe despre "Cei mai mari inventatori pe care Romania i-a dat planetei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inventatori, #stiinta, #ziua nationala , #Stiri Funny