Cartea Recordurilor la Sighisoara Medievala: Spada Titanilor si covrigul Hrana Uriasilor

Duminica, 26 Iulie 2015, ora 11:41
973 citiri
Cartea Recordurilor la Sighisoara Medievala: Spada Titanilor si covrigul Hrana Uriasilor
Foto: Sighisoara Medievala 2015/Facebook

Organizatorii celei de-a XXIII-a editie a Festivalului Sighisoara Medievala au anuntat pentru ultima zi a manifestarii intrarea in cursa pentru stabilirea a altor doua recorduri mondiale si includerea lor in Guinness Book.

Astfel, ne vom putea lauda cu cea mai mare spada ornamentala ridicata intr-un festival medieval, Spada Titanilor, si cel mai mare covrig rotund realizat intr-un festival medieval, denumit Hrana Uriasilor.

Sighisoara vrea sa intre in Cartea Recordurilor cu un... covrig

Vineri, Festivalul Sighisoara Medievala XXIII a reusit arborarea pe Turnul cu Ceas a celui mai mare drapel confectionat in timpul unui festival medieval, de peste 25 de metri, care a fost cusut de partenerele de viata ale cavalerilor care participa la festival, cu o noapte inainte.

Alaturi de cele doua tentative de intrare in Cartea Recordurilor, duminica va fi gata si masca Vraciului Vindecator, care va masura peste 5 metri in inaltime si 3 metri in latime, cu care organizatorii doresc sa ...citeste mai departe despre "Cartea Recordurilor la Sighisoara Medievala: Spada Titanilor si covrigul Hrana Uriasilor" pe Ziare.com

#Sighisoara Medievala 2015, #record mondial sighisoara, #Sighisoara Hrana Uriasilor, #Sighisoara Spada Titanilor , #Stiri Funny