Cadouri potrivite pentru sefi nesuferiti

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 12:01
4515 citiri
Cadouri potrivite pentru sefi nesuferiti
Sursa: cnn.com

Luni, in Statele Unite a fost Ziua Nationala a sefului. Deocamdata, nu avem o asemenea sarbatoare in Romania, dar, in asteptarea ei, iti prezentam cateva cadouri potrivite.

Jumatate dintre americani au avut de-a face cu un sef nerezonabil, conform unui studiu facut de o companie de sondaje. Un sfert dintre muncitorii din state spun ca lucreaza pentru un sef care le stie pe toate, alt sfert lucreaza in micro-intreprinderi, iar o treime spun ca petrec cel putin cinci ore pe saptamana, plangandu-se de sef, conform aceluias studiu, citat de CNN.

Inspirati de initiativa jurnalistilor americani, am intocmit o lista de cadouri pe care i le poti face unui sef nesuferit. Nu ne asumam raspunderea pentru o eventuala concediere.

Calendar pentru demotivare

O companie americana a lansat o colectie de calendare menite sa demotiveze. Acestea au imagini si mesaje care l-ar deprima pe seful tau intr-o secunda. De exemplu, poti cumpara un calendar pe filele caruia scrie: "Treci la munca. Nu te plateste nimeni sa crezi in puterea viselor." Le gasesti pe Despair Inc.

Instrumente de tortura

Un alt cadou pe care i l-ai putea face sefului este un set de tortura format dintr-un mini-bici si pansamente. Ar putea fi un mesaj subtil, dar ai grija sa nu le foloseasca pe spinarea ta.

Trimite-l la scoala

Daca seful tau cunoaste doar teoriile de management specifice evului mediu, ar fi bine sa il abonezi la un curs. Daca nu iti da salariu suficient de mare ca sa iti permiti sa ii platesti trainingul, trimite-l la facultate. Iti recomandam: Facultatea de Administrarea Afacerilor de la Academia de Studii Economice sau Facultatea de Administratie si Afaceri de la Universitatea din Bucuresti. Nu ti-ai dori sa studieze la Spiru Haret!

Cutie de economii

Ai putea alege un porc roz (fara aluzie) in miniatura pe care sa inscriptionezi cuvantul pensie. Poate asa isi va da seama ca viata mai inseamna si televizor, liniste si holbat la vecini prin vizor, nu doar terorizarea subalternilor.

Ia-ti o zi libera

Cel mai bun cadou de ziua sefului ar fi sa iti iei o zi libera. Scapi de el, fie si pentru 24 de ore, lasandu-l sa se descurce singur cu toate hartiile despre care crede ca sunt floare la ureche. Incearca oricare statiune, chiar si Baile Olanesti. In timpul saptamanii nu e deloc aglomerat. Cand ai ajuns la cabana, trimite-i un sms de incurajare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadou sef nesuferit, #sef oribil , #Stiri Funny