Cadouri din toata lumea pentru printesa Charlotte. Printre ele, o zornaitoare de aproape 40.000 de euro (Foto)

Luni, 02 Mai 2016, ora 11:42
1188 citiri
Cadouri din toata lumea pentru printesa Charlotte. Printre ele, o zornaitoare de aproape 40.000 de euro (Foto)
Foto: Facebook/Casa Regala a Marii Britanii

Printesa Charlotte va avea nevoie de un dormitor in plus pentru toate cadourile pe care le-a primit cu ocazia sarbatoririi primei sale zile de nastere, luni. Cutia sa cu jucarii include deja daruri de la un rege, doua regine, patru presedinti si trei prim-ministri.

Printre cele mai extravagante cadouri primite de printesa in ultimele 12 luni se afla o zornaitoare de argint, care i-a fost daruia de presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, si sotia sa, Angelica Rivera, potrivit unei liste cu daruri facuta publica de Palatul Kensington, relateaza The Telegraph.

Chiar mai impresionanta este o zornaitoare din aur alb, impodobita cu diamante, rubine si safire, realizata de Natural Sapphire Company si evaluata la 30.000 de lire sterline (peste 38.000 de euro).

Natural Sapphire Company

Totusi, batalia zornaitorilor pare sa fi fost castigata de una din rachita, impletita de producatorul de cosuri Ciaran Hogan, care a fost oferita printului de Wales pentru nepoata ...citeste mai departe despre "Cadouri din toata lumea pentru printesa Charlotte. Printre ele, o zornaitoare de aproape 40.000 de euro (Foto)" pe Ziare.com

#Printesa Charlotte cadouri, #Printesa Charlotte zi nastere , #Stiri Funny