Cum îți întinerești vârsta organelor cu 25%. Experimentul anti-îmbătrânire fără precedent finanțat de un multimilionar

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 12:00
654 citiri
Cum îți întinerești vârsta organelor cu 25%. Experimentul anti-îmbătrânire fără precedent finanțat de un multimilionar
Bryan Johnson (stânga) și fiul său caută soluția anti-îmbătrânire FOTO Twitter

Bryan Johnson, multimilionar de vârstă mijlocie din domeniul tehnologiei, și echipa sa de 30 de medici spun că au un plan de regenerare a organelor. Povestea sa, expusă de Bloomberg, este inedită și impresionantă.

Bryan Johnson, în vârstă de 45 de ani, este un antreprenor de software ultra-bogat care are mai mult de 30 de medici și experți în sănătate care îi monitorizează fiecare funcție corporală.

Echipa, condusă de Oliver Zolman, doctor în medicină regenerativă în vârstă de 29 de ani, s-a angajat să ajute la inversarea procesului de îmbătrânire în fiecare dintre organele lui Johnson. Zolman și Johnson citesc în mod obsesiv literatura științifică despre îmbătrânire și longevitate și îl folosesc pe Johnson ca pe un cobai pentru cele mai promițătoare tratamente, urmărind rezultatele în toate modurile pe care le cunosc.

Punerea în funcțiune a programului a necesitat o investiție de câteva milioane de dolari, inclusiv costurile unui apartament medical în casa lui Johnson din Venice, California. Anul acesta, el este pe cale să cheltuiască cel puțin 2 milioane de dolari pentru corpul său. El vrea să aibă creierul, inima, plămânii, ficatul, rinichii, tendoanele, dinții, pielea, părul, vezica urinară, penisul și rectul unui tânăr de 18 ani.

"Corpul oferă o anumită configurație la vârsta de 18 ani", spune el. "Aceasta este într-adevăr o abordare pasionată pentru a atinge vârsta de 18 ani peste tot". Johnson este foarte conștient că acest lucru poate suna ca o nebunie, dar nu-i prea pasă.

Ce prevede Proiectul Blueprint

Johnson, Zolman și echipa lor au început de mai bine de un an experimentele lor, pe care le numesc în mod colectiv Proiectul Blueprint. Acesta include linii directoare stricte pentru dieta lui Johnson (1.977 de calorii vegane pe zi), exerciții fizice (o oră pe zi, de intensitate ridicată de trei ori pe săptămână) și somn (la aceeași oră în fiecare noapte, după ce a purtat două ore ochelari care blochează lumina albastră).

În scopul de a pune la punct acest program, Johnson își monitorizează constant semnele vitale. În fiecare lună, el suportă, de asemenea, zeci de proceduri medicale, unele destul de extreme și dureroase, apoi le măsoară rezultatele cu analize de sânge suplimentare, RMN-uri, ecografii și colonoscopii.

"Tratez atleți și celebrități de la Hollywood, și nimeni nu depășește limitele atât de mult ca B ...citeste mai departe despre "Cum îți întinerești vârsta organelor cu 25%. Experimentul anti-îmbătrânire fără precedent finanțat de un multimilionar" pe Ziare.com

#Bryan Johnson, #american, #experiment, #Blueprint, #dieta, #regim, #nebunie, #doctori, #analize, #organe , #Stiri Funny