Banda speciala de mers pentru dependentii de telefoane, in China Foto

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 12:00
1462 citiri
Banda speciala de mers pentru dependentii de telefoane, in China Foto
www.cuvantul-ortodox.ro

Dependentii de telefoane din orasul chinez Chongqing au privilegiul de a se bucura de o banda numai a lor pentru a utiliza smartphone-urile in timp ce merg pe strada.

Culoarul dependentilor de smartphone de pe trotuar este separat cu o linie alba de restul trotuarului, iar cuvantul "telefon mobil" este scris pe pavaj pentru a sublinia ca acea banda le este destinata celor ce nu se pot desparti de telefon, precizeaza Mediafax.

Dependenta de smartphone a inceput sa devina o problema importanta in China, iar initiativa a aparut ca raspuns la aceasta problema.

Ideea a fost preluata de pe National Geographic, care a prezentat un astfel de proiect intr-unul din programele canalului sau la inceputul acestui an, informeaza dailymail.co.uk.

Programul a aratat ca un numar redus de persoane au folosit respectivul culoar atunci cand butonau telefonul mobil in timp ce mergeau.

Cu toate acestea, autoritatile chineze considera ca marcajele le reamintesc pietonilor ca "cel mai bine este sa nu foloseasca telefonul in timp ce merg".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#culoar special dependenti smartphone uri, #dependenti telefoane orasul chinez Chongqing , #Stiri Funny