Avocata care a renunțat la carieră și a devenit creator pe OnlyFans: Într-o lună a câștigat salariul pe care îl primea într-un an

Luni, 27 Martie 2023, ora 22:19
211 citiri
Avocata care a renunțat la carieră și a devenit creator pe OnlyFans: Într-o lună a câștigat salariul pe care îl primea într-un an
Tânăra care a renunțat la cariera de avocat FOTO arhiva personală

Jazmen Jafar, în vârstă de 27 de ani, și-a dat demisia la mai puțin de 6 luni după ce și-a obținut primul job ca avocat pentru a deveni creator pe OnlyFans cu normă întreagă.

Postul ei de avocat era plătit cu 75.000 de dolari pe an, dar Jazmen a câștigat aceeași sumă în luna februarie și a făcut mai mult de 180.000 de dolari în primele trei luni ale acestui an prin intermediul OnlyFans.

Pentru a-și proteja intimitatea, tânăra folosește numele Jazmen Jafar pe OnlyFans. Profilul ei OnlyFans conține aproape 1200 de postări și 2200 de videoclipuri, oferind transmisiuni live zilnice la prețul de 7 dolari pe lună.

Insider a verificat documente care confirmă identitatea ei reală, angajarea anterioară și veniturile ei.

Jafar a spus că și-a petrecut cea mai mare parte a vieții urmând un traseu stabilit de părinții ei din Orientul Mijlociu; ea a trecut examenul de barou și a mers la interviul de angajare sperând că nu va obține postul, pentru că nu dorea să urmeze o carieră în domeniul juridic, dar a acceptat pentru a-și mulțumi familia.

"Înainte, când viitorul meu era atât de bine conturat și aveam o carieră juridică lungă și stabilă în desfășurare, uram gândul viitorului", a declarat ea pentru Insider.

Creatoarea de conținut, care postează fotografii și videoclipuri nud pe platformă, și-a lansat contul de OnlyFans la începutul anului 2021, înainte de a se alătura firmei de avocatură în octombrie, același an. Apoi a lucrat și ca creator de conținut pentru a-și crește veniturile și a renunțat în cele din urmă la cariera sa juridică în martie 2022.

"Lucram la firma de avocatură în timpul zilei și, seara, mă întorceam acasă și filmam conținut", a spus ea. "Filmam tot weekendul și era mereu ciudat să merg la birou luni dimineața și colegii să mă întrebe cum mi-am petrecut weekendul și eu să spun: 'Doar relaxându-mă în casă'.

Jafar lucra zece ore pe zi la firma de avocatură și, în ciuda faptului că acum muncește mai multe ore, a declarat că este mai fericită.

Ea a spus că familia ei a fost șocată când le-a spus despre activitatea ei pe OnlyFans; deși nu sunt de acord, Jafar a declarat că încă o iubesc.

"Lumea se schimbă foarte mult, iar căile tradiționale de carieră nu mai sunt ceea ce erau", a spus Jafar. "În trecut, job-uri precum avocat, inginer și medic îți aduceau bani și stabilitate, dar acum, cu internetul, ...citeste mai departe despre "Avocata care a renunțat la carieră și a devenit creator pe OnlyFans: Într-o lună a câștigat salariul pe care îl primea într-un an" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avocata, #renuntare, #cariera, #OnlyFans, #castiguri , #Stiri Funny