Au fost desemnate cele mai bune fotografii din natura ale anului (Galerie foto)

Miercuri, 14 Octombrie 2015, ora 11:40
1105 citiri
Au fost desemnate cele mai bune fotografii din natura ale anului (Galerie foto)
Foto: Juan Tapia/Natural History Museum

Castigatorii competitiei "Wildlife Photographer of the Year" au fost anuntati la Muzeul Natural de Istorie din Londra, marti seara, marele "premiant" fiind fotograful amator Don Gutoski, din Canada.

Instantaneul care a impresionat juriul international este unul care infatiseaza lupta pentru supravietuire in clima subarctica din Cape Churchill, Canada, informeaza The Telegraph.

O vulpe roscata cara cu ea trupul alteia, o "verisoara" ce traieste in zona artica. Astfel de atacuri sunt din ce in ce mai dese in contextul in incalzirii climatice, care face ca vulpile comune sa invadeze teritoriul celor arctice.

Don Gutoski a invins competitori din 96 de tari, nu mai putin de 42.000 de fotografii concurand la aceasta a 51-a editie a competitiei.

"E cea mai buna fotografie pe care am facut-o in viata mea", declara castigatorul pentru BBC.

Foto: Don Gutoski/Natural History Museum

Concursul de fotografie National Geographic Traveller, castigat de o romanca (Galerie ...citeste mai departe despre "Au fost desemnate cele mai bune fotografii din natura ale anului (Galerie foto)" pe Ziare.com

#castigatori Wildlife Photographer of the Year, #Wildlife Photographer of the Year 2015, #poze premiate 2015, #castigatori concurs fotografie Natural History Museum , #Stiri Funny