A nascut sotia lui Zuckerberg. Pe fetita o cheama August

Marti, 29 August 2017, ora 08:49
1017 citiri
A nascut sotia lui Zuckerberg. Pe fetita o cheama August
Foto: Facebook/Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a prezentat-o lumii pe cea de-a doua fiica a sa prin intermediul unui mesaj publicat pe reteaua de socializare.

Zuckerberg, in varsta de 33 de ani, si sotia sa Priscilla Chan, de 32 de ani, au postat o scrisoare adresata lui August, cea mai mica dintre cele doua fiice ale lor, la fel cum au facut cand a venit pe lume primul lor copil, Maxima, la sfarsitul anului 2015, relateaza agentia DPA.

"Lumea poate fi un loc dificil. De aceea, este important sa ne facem timp sa iesim afara si sa ne jucam", au scris cei doi pentru August care, in opinia lor, ar trebui sa se bucure de copilarie si sa faca tot posibilul sa petreaca mult timp in natura, sa alerge si sa miroasa florile.

"Copilaria este magica. Numai o data ai ocazia sa fii copil, asa ca nu iti irosi timpul facandu-ti prea multe griji cu privire la viitor. Pentru asta ne ai pe noi", au dat asigurari Mark Zuckerberg si Priscilla Chan.

Fondatorul Facebook a anuntat la 18 august ca isi va lua doua luni de concediu paternal dupa nasterea celei de-a doua fiice.

Zuckerberg a spus ca va profita de facilitatea care exista la Facebook de a-si imparti concediul in doua perioade. "Mai intai imi voi lua o luna de concediu pentru a sta cu Priscilla si cu fetele, apoi vom petrece si toata luna decembrie impreuna", a precizat Zuckerberg intr-o postare pe Facebook.

Zuckerberg si-a luat doua luni de concediu paternal si dupa nasterea primei fiice.

Citeste si

Glumele Olgutei Vasilescu: Bine ca Zuckerberg nu e roman, faliment scria pe noi!Mark Zuckerberg ii citeste fetitei sale Fizica Cuantica pentru Bebelusi ...citeste mai departe despre "A nascut sotia lui Zuckerberg. Pe fetita o cheama August" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mark Zuckerberg fetita August , #Stiri Funny