Cum s-au rasfatat bogatii lumii in ianuarie

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 16:19
2276 citiri
Cum s-au rasfatat bogatii lumii in ianuarie

Automobilul original folosit in primul film Batman, o papusa Barbie personalizata si un peste ton cu o greutate de peste 200 de kilograme se numara printre cele mai scumpe obiecte cumparate de bogatii din intreaga lume, in luna ianuarie.

Directorul unei companii de logistica din regiunea americana Phoenix, Rick Champagne, a cumparat modelul Batmobile, folosit in filmul Batman din 1960. Pasiunea sa pentru pelicula americana l-a costat pe excentricul miliardar 4,6 milioane de dolari, noteaza BusinessInsider.

In topul celor mai costisitoare suveniruri achizitionate in ianuarie se mai afla si o papusa Barbie. Cuplul format din cantaretii Beyonce si Jay-Z a ales jucaria pentru prima sa aniversare. Vedetele au platit 80.000 de dolari pe papusa care poarta bijuterii veritabile si o rochie decorata cu 160 de diamante.

Tonul cu o greutate de 221 de kilograme a fost capturat in apele din jurul Coastei Japoniei si a fost vandut pentru 1,8 milioane de dolari de catre Kioshi Kimura, presedintele companiei care opereaza lantul de restaurante japoneze Sushi-Zanmai.

In clasamentul intocmit de publicatia amintita mai figureaza o fotografie alb-negru cu printesa Diana adolescenta (18.000 de dolari), o sculptura in lemn a artistului german Albrecht Durer (866.500 de dolari) si o moneda rara, ce dateaza din 1796 (357.000 de dolari).

#cadou lux, #suvenir lux, #cele mai scumpe obiecte, #licitatie obiecte scumpe , #Recorduri