Aplicatie iPhone pentru versurile lui Mihai Eminescu, interpretate pe muzica bisericeasca

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 15:48
2600 citiri
Aplicatie iPhone pentru versurile lui Mihai Eminescu, interpretate pe muzica bisericeasca

Arhiepiscopia Argesului si Muscelului a pregatit un album de cantece pe versurile poetului Mihai Eminescu, interpretate in stil bisericesc, psaltic si coral, care pot fi ascultate in cadrul unei aplicatii pentru iPhone si iPad.

Albumul intitulat "Omagiu. Mihai Eminescu", pregatit pentru a marca 163 de ani de la nasterea poetului, contine cantece interpretate intr-un stil bisericesc, psaltic si coral de grupul "Brevis Cuartet", din care fac parte patru preoti de la Manastirea Curtea de Arges.

Pentru acest album au fost alese unsprezece poezii scrise de Mihai Eminescu, printre care "Sara pe deal", "Rugaciune", "Ce te legeni codrule" si "Revedere", a precizat Arhiepiscopia Argesului si Muscelului, intr-un comunicat de presa remis, luni, agentiei MEDIAFAX.

Albumul poate fi ascultat pe un suport mai putin obisnuit, pe iPhone si iPad, in cadrul Aplicatiei "Manastirea Curtea de Arges".

"Traim intr-o lume a vitezei. Oamenii nu mai au ragaz pentru micile bucurii ale sufletului. Datoria Bisericii este sa propovaduiasca Cuvantul Domnului, indiferent de mijloace. De aceea, nu trebuie sa consideram tehnologia ca fiind o piedica, ci sa ne ajutam de ea", a spus arhidiaconul Caliopie Ichim, citat in comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie iphone, #aplicatie versuri Eminescu, #aplicatie iPad , #Funny Romania