Diamante, jucarii sexuale si proteze dentare. Ce isi uita oamenii in aeroporturi

Marti, 28 Mai 2013, ora 08:50
2670 citiri
Diamante, jucarii sexuale si proteze dentare. Ce isi uita oamenii in aeroporturi

Reprezentantii City Airport, al patrulea din capitala britanica, a dat publicitatii o lista de obiecte mai putin obisnuite pe care calatorii grabiti le uita in aeroport.

Aeroportul, situat la foarte mica distanta de centrul Londrei, a dat publicitatii primele zece obiecte 'mai putin obisnuite' ratacite de calatorii uituci si care au ajuns la Biroul pentru obiecte pierdute.

Printre obiectele curioase figureaza o geanta cu diamante, un ceas marca Rolex, cheile unui Porsche si chiar un carnet cu cecuri semnate in alb. London City Airport mentioneaza, de asemenea, un ochi din sticla si un craniu fals.

Din contra, pe lista celor 'mai comune' obiecte uitate figureaza iPad-uri, telefoane mobile si laptopuri si se pare ca pasagerii au tendinta de a uita foarte frecvent curele, umbrele sau pantofi.

Un alt obiect recuperat de acest aeroport si inapoiat cu succes proprietarului a fost un premiu castigat de un atlet olimpic britanic al carui nume nu a fost dat publicitatii. Premiul avea gravat numele atletului, fapt pentru care a fost foarte usor de inapoiat stapanului sau, potrivit unui responsabil al aeroportului, Darren Grover.

Grover a spus ca fusese reclamata si pierderea celor 50.000 de lire cash (aproape 60.000 de euro) care au fost gasite, insa niciodata nu a aparut stapanul protezei dentare

#London City Airport, #obiecte uitate avioane, #top obiecte uitate aeroport , #Ciudatenii