Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Retail Center Association a preluat franciza pe Romania a Spar International

Retail Center Association a preluat franciza pe Romania a Spar International


Retail Center Association (R.C.A.) din Brasov a preluat franciza pe Romania a uneia dintre cele mai mari companii internationale din piata de retail, Spar International, incepand cu 1 octombrie 2011.

Imediat dupa preluarea francizei, R.C.A. a incheiat un prim contract de subfranciza cu o societate din Brasov. Aceasta detine 8 magazine sub marca Spar in Brasov si Sfantu Gheorghe, inca din 2009.

Oliver Spulber, directorul executiv al R.C.A., declara ca prin achizitionarea francizei, compania doreste sa creeze valoare adaugata prin procese optimizate de retail. Se mai doreste, de asemenea, o continuare a expansiunii retelei, vizand astfel contracte de subfranciza, dar si achizitii care sa ofere companiei un avantaj competitiv pe piata.

Spulber a mai adaugat ca in scurt timp, R.C.A. va alinia magazinele detinute de compania subfrancizata la standardele si nivelul de calitate al Spar International.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 8486 ori