Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Generali Asigurari incheie polite de asigurare a locuintelor cu 20% mai ieftine

Generali Asigurari incheie polite de asigurare a locuintelor cu 20% mai ieftine

Generali Asigurari ofera o reducere de 20% a primei de asigurare pentru persoanele care vor sa incheie o asigurare a locuintei - Eurocasa Completa Plus - pana pe 31 mai, a anuntat, luni, banca.

Produsul Eurocasa Completa Plus presupune o acoperire completa de riscuri, nu are prevazuta franciza si nici limita maxima de despagubire pentru riscurile de furt, talharie si avarii ale instalatiilor de apa, cele mai frecvent inregistrate daune, se arata in comunicat.

Acest produs se adreseaza atat proprietarilor, cat si chiriasilor de apartamente, case, vile si cabinete profesionale.

"In Romania, din cele peste 8 milioane de locuinte, doar 800.000 sunt asigurate", a declarat directorul de asigurari generale, Generali Asigurari, Adrian Marin, care a mentionat ca Generali Asigurari doreste sa impulsioneze acest segment de asigurare.

"Pentru un apartament asigurat la o suma de 182.000 lei, un client Generali va plati 1 leu pe zi", a adaugat Marin.

El a adaugat ca, anul trecut, pe linia asigurarilor de locuinte Generali Asigurari a inregistrat una dintre cele mai mari cresteri din intreg segmentul de asigurari generale, de 28%.

"Mizam pe o evolutie satisfacatoare si anul acesta", a completat Marin.

Pentru anul trecut, Generali Asigurari a raportat prime brute subscrise de 417,5 milioane lei (113,4 milioane euro), in crestere cu 9% fata de 2007.

Pe segmentul de asigurari de viata, compania a afisat afaceri de 85,4 milioane lei, cu 40% peste nivelul din 2007, in timp ce primele brute subscrise in asigurari generale au avansat cu 3%, la 332,1 milioane lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3616 ori
Citeste mai multe despregenerali asigurari polite locuinte asigurare