Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

HomeLife

HomeLife
HomeLife este cel mai important francizor canadian de brokeraj imobiliar. Timp de peste 20 ani, HomeLife a stabilit un nivel ridicat al standardelor de calitate in serviciile oferite clientilor, tehnologie si instruire pentru industria imobiliara.

Concept: Agentie Imobiliara
Zona vizata: Toata tara
Tip locatie: Birou
Spatiu locatie: 50-100mp
Taxa franciza: 18000 Euro
Investitie totala: 20000 Euro
Taxa: 10% CA minim 600 eur +3% CA minim 100 eur MK
Tara origina: Canada
Numar locatii: Peste 450
Tip contract: 5 ani
Viziunea HomeLife este aceea de a oferi o solutie totala pentru persoanele ce au o gandire de perspectiva, care doresc sa intemeieze o afacere de calitate si profitabila in domeniul imobiliar.

HomeLife va ofera marketing - Five Stars Marketing Program TM , training - HLU MBA HomeLife University TM, tehnologie, servicii de asistenta in afaceri, consultanta, networking si aliante comerciale. Daca aveti deja o afacere si doriti sa o extindeti, sau daca sunteti o persoana care vrea sa-si testeze propriul instinct antreprenorial, veti descoperi ca HomeLife este tot ce va puteti dori.


Concentrand toata atentia pe fiecare tranzactie in parte, stabileste criteriile celor mai inalte Standarde de Calitate - Higher Standards TM facand sinonim numele de HomeLife cu profesionalismul, experienta si certitudinea. Abordarea unica a serviciilor in domeniul imobiliar a permis HomeLife sa se afirme ca lider specializat in marketingul investitiilor proprietatilor comerciale si rezidentiale. In acest fel, HomeLife a ridicat stacheta calitatii serviciilor imobilare la cel mai complet si riguros nivel.


Revolutionand industria imobiliara cu idei inovative, HomeLife si-a inceput extinderea globala incluzand Statele Unite, Canada, Panama, Germania, Portugalia, Romania, Bulgaria si China totalizand peste o mie de birouri asociate cu peste zece mii doua sute de agenti. Toate birourile HomeLife sunt entitati juridice independente cu management propriu. In prezent HomeLife continua sa inoveze si sa se extinda concomitent asigurand clientilor aceiasi calitate ridicata a serviciilor personalizate.


Aplicati acum pentru a beneficia de oferta promotionala valabila doar pentru primii zece francizati HomeLife!


 


Conform politicii AV Franchise Consulting, consultanta pentru aceasta franciza este gratuita si lipsita de orice comisioane ulterioare.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 919 ori