Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fitosica

Fitosica

Fitosica este una dintre cele mai dezvoltate retele de gogosarii din Romania, avand in prezent peste 20 de locatii in franciza.

Concept: Gogoserie in franciza
Zona vizata: Orase / Centre Comerciale
Tip locatie: Chiosc / Rulota / Stand
Spatiu locatie: 10mp
Taxa franciza: 3000 Euro
Investitie totala: 3000 Euro
Tara origina: Romania
Numar locatii: 20
Tip contract: 1 an
Franciza a intrat pe piata cu o reteta noua de gogosi, cu ingrediente special alese si retete de toppinguri proprii. De asemenea, prin utilajul de prajire, aceasta a inovat sistemul de producerii al gogosilor, prin automatizarea intregului sistem de turnare a formei gogosii, introducere in baia de ulei, rotire gogosilor in aceasta si extractia gogosilor din ulei la timpul potrivit. Banda de productie este atomata si nu necesita interventia omului, decat pentru adaugarea ingredientelor si colectarea gogosilor gata facute.

Taxa de intrare in reteaua de franciza Fitosica este de 5000euro +TVA, insa, in luna septembrie 2010 franciza Fitosica anunta o oferta extraordinara: Taxa de intrare este redusa la 3000 euro +TVA

Aceasta taxa include:

- dreptul de folosire a marcii Fitosica

- utilajul de gogosi cu garantie

- planul de amenajare a gogosariei

- instruirea angajatilor

- suport de marketing pentru maximizarea vanzarilor

- service pentru utilaj

 

Francizorul nu percepe nici un fel de redevente, iar pentru pastrarea brandului si calitatii Fitosica, ingredientele si topping-urile necesare producerii gogosilor sunt furnizare de francizor. De asemenea va sunt oferite si caserolele pentru gogosi, personalizate Fitosica, materialele promotionale si toate materialele de care este nevoie pentru vanzarea si promovarea brand-ului.

Costul de intrare in franciza contine si utilajul mai sus mentionat.

Trebuie tinut cont de faptul ca Fitosica vinde un desert, iar locatiile cele mai potrivite pentru aceasta sunt zonele comerciale, zonele de terase, cafelenel sau zonele de promenada.

Marja de profit este mare iar investitia se amortizeaza in timp foarte scurt.

 

Conform politicii AV Franchise Consulting, consultanta pentru aceasta franciza este gratuita si lipsita de orice comisioane ulterioare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2872 ori