Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mugur Isarescu, reales presedintele CNSF

Mugur Isarescu, reales presedintele CNSF

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a fost reales presedinte al Comitetului National pentru Stabilitate Financiara (CNSF) pentru un nou mandat de un an in cadrul unei sedinte in care s-a discutat, printre altele, despre evolutiile recente ale sectorului financiar din Romania, transmite NewsIn.

Membrii CNSF au apreciat ca mentinerea calitatii activelor la un nivel controlabil si evolutia in general favorabila a profitabilitatii au contribuit la consolidarea la niveluri adecvate a solvabilitatii si a lichiditatii institutiilor financiare.

Membrii CNSF au analizat, printre altele, documentele Comisiei Europene privind propunerea unui cadru al Uniunii Europene pentru gestionarea crizelor transfrontaliere in sectorul bancar, precum si rezultatele consultarii publice legate de acest subiect.

La sedinta ordinara de marti a CNSF au participat Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, secretarul de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice (MFP) Bogdan Dragoi, presedintele Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Gabriela Anghelache, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigur?rilor (CSA), Angela Toncescu, si presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1570 ori
Citeste mai multe despreisarescu presedinte cnsf