Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BRD are nou director general adjunct

BRD are nou director general adjunct

Conducerea BRD-Groupe Societe Generale l-a numit pe Claudiu Cercel-Duca in functia de director general adjunct al bancii, din 2 octombrie 2008, acesta ocupand anterior pozitia de director executiv la departamentul de piete financiare al BRD SocGen, a anuntat, astazi, banca.

"Claudiu Cercel-Duca asigura conducerea si supervizarea activitatii zilnice a Polului Piete Financiare, care cuprinde activitatile de piete valutare si monetare, valori mobiliare, asset management si custodie/depozitare titluri", se arata in comunicat.

Cercel-Duca se alatura astfel structurii executive de conducere

a bancii, formata din directorul general Patrick Gelin, care este si

presedinte al consiliului de administratie, si directorii generali

adjuncti Petre Bunescu, Sorin-Mihai Popa si Herve Barbazange.

Noul director, angajat in BRD din anul 1993, a ocupat pe rand diferite pozitii in cadrul activitatilor de trezorerie si operatiuni de piata ale bancii: Director adjunct al Directiei Trezorerie (1997-2001), Director de Operatiuni de Piata (2001-2007), Director Executiv Piete Financiare (2007-2008).


In clasamentul dupa active, BRD-Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 12 miliarde euro. BRD are 2,6 milioane de clienti si opereaza o retea de aproape 900 de unitati. Banca are cea de-a doua capitalizare bursiera la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1879 ori