Noul sistem online de accesare a fondurilor europene, gata de lansare: Va opri scurgerea banilor

Duminica, 14 Februarie 2016, ora 17:20
1303 citiri
Noul sistem online de accesare a fondurilor europene, gata de lansare: Va opri scurgerea banilor

Urmare a unor eforturi conjugate, Guvernul Romaniei - Comisia Europeana - Structuri specializate IT, in curand va avea loc lansarea Sistemului Unitar de Management Informatic (SMIS2014+) si interfata acestuia cu solicitantii de fonduri europene (mySMIS2014). Este vorba despre sistemul de accesare a fondurilor in perioada 2014 - 2020.

Practic, vorbim de o noua abordare a absorbtiei fondurilor europene care va elimina impovaratoarele documente si rapoarte pe hartie, va contribui la eficientizarea sistemului de gestionare a fondurilor nerambursabile si va oferi transparenta mult dorita de beneficiari.

Modul in care a fost conceput, exigentele de securitate a informatiei si maniera de abordare integrata a datelor introduse si a rapoartelor generate fac din acest sistem un instrument cu totul diferit de ceea ce a fost cel din perioada 2007-2013.

Beneficiarului nu-i ramane decat sa urmareasca lansarea apelurilor care il intereseaza, sa se inregistreze in sistem si sa parcurga o ...citeste mai departe despre "Noul sistem online de accesare a fondurilor europene, gata de lansare: Va opri scurgerea banilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#interfata fonduri europene, #interfata mySMIS2014 , #Stiri Fonduri