Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitie de aproape 3 milioane de lei intr-un parc national din Romania, din fonduri europene

Investitie de aproape 3 milioane de lei intr-un parc national din Romania, din fonduri europene
Parcul National Domogled - Valea Cernei are, incepand din aceasta saptamana, un Centru de Vizitare, proiectul fiind finantat din fonduri europene cu suma de aproape 3 milioane de lei, fara TVA, informeaza, vineri, Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Proiectul a fost finantat prin Programul Operational Sectorial de Mediu, Axa prioritara 4 - Implementarea sistemelor adecvate de management pentru protectia naturii, domeniul major de interventie - Dezvoltarea infrastructurii si a planurilor de management pentru protejarea biodiversitatii si Retelei Natura 2000.

Lucrarile de executie a Centrului au inceput in martie 2014 si s-au finalizat in octombrie 2015, valoarea totala a investitiei situandu-se la 2.933.546 de lei, fara TVA.

Investitiile straine: 4 pasi inainte in productie, 3 pasi inapoi in finantare

Rolul investitiei

Centrul de Vizitare este format dintr-un spatiu de expunere, amplasat pe trei nivele, si dintr-un spatiu administrativ.

"Rolul Centrului de Vizitare ...citeste mai departe despre "Investitie de aproape 3 milioane de lei intr-un parc national din Romania, din fonduri europene" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 936 ori