Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fonduri europene, cu Octavian Serban: Vrei sa iei bani europeni? Sa o luam cu inceputul

Fonduri europene, cu Octavian Serban: Vrei sa iei bani europeni? Sa o luam cu inceputul

Aceasta rubrica saptamanala este conceputa pentru a oferi informatii relevante solicitantilor, consultantilor si functionarilor implicati in procesul de absorbtie a fondurilor europene.

Scopul acestui demers este de a crea o punte intre finantarile nerambursabile alocate de Uniunea Europeana pentru Romania si acoperirea nevoilor la nivel local, regional si national.

In functie de interesul acordat pentru obtinerea de fonduri europene, gradul de implicare in implementarea proiectelor si necesitatea unei colaborari mai bune intre solicitanti, consultanti si autoritati, complexitatea informatiilor furnizate poate fi sporita.

Rubrica este structurata in trei parti: Management de proiect, Obtinere finantare, Termeni.

Management de proiect: Nevoia

Orice proiect trebuie sa inceapa cu identificarea nevoii. Daca acest proces de identificare este parcurs cu atentie, iar nevoia este clara si in concordanta cu perspectivele de dezvoltare pe termen mediu si lung, atunci putem spune ...citeste mai departe despre "Fonduri europene, cu Octavian Serban: Vrei sa iei bani europeni? Sa o luam cu inceputul" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1026 ori