Aplicatia IT pentru solicitarea de fonduri europene, functionala din 8 martie

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 22:24
1475 citiri
Aplicatia IT pentru solicitarea de fonduri europene, functionala din 8 martie
Foto: Facebook MFE

Incepand din 8 martie, doritorii de fonduri europene vor putea testa aplicatia IT de depunere a cererilor de finantare, a anuntat, duminica, Ministerul Fondurilor Europene (MFE).

Aplicatia este lansata cu peste doua luni mai tarziu fata de data de lansare initiala, 1 ianuarie 2015.

Sistemul informatic, numit MySMIS 2014, a fost realizat de catre MFE impreuna cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS). Aplicatia va fi utilizata atat pentru depunerea slicitarilor de fonduri europene, cat si pentru comunicarea ulterioara intre aplicanti si autoritati.

Aplicatia trebuia sa fie lansata, partial, doar pentru fondurile destinate dezvoltarii capitalului uman, inca din noiembrie 2015, iar de la 1 ianuarie urma sa fie 100% functionala, ceea ce nu s-a intamplat.

Premierul Dacian Ciolos i-a cerut, miercuri, ministrului Fondurilor Europene, Aura Raducu (foto), sa urgenteze lansarea aplicatiei. "Va rog, cat de repede, sa dam drumul la sistemul informatic pentru depunerea proiectelor ...citeste mai departe despre "Aplicatia IT pentru solicitarea de fonduri europene, functionala din 8 martie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fonduri europene aplicatie depune cereri, #fonduri europene sistem informatic , #Stiri Fonduri