Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

15.000 metri patrati pentru Altex

15.000 metri patrati pentru Altex
Altex a semnat cu fondul de investitii austriac Europolis un contract pe cinci ani, cu posibilitate de extindere, pentru inchirierea unui spatiu de depozitare de 15.000 metri patrati, potrivit unui comunicat al companiei.

Depozitul Clasa A se afla in incinta Parcului Logistic Cefin, situat la iesirea spre Autostrada Bucuresti-Pitesti.

Altex include, in prezent ,o retea de peste 120 de magazine Altex si Media Galaxy, la nivel national.

Firma intentioneaza sa se extinda pe piata din Bulgaria in 2008, a declarat, recent, pentru ROMPRES, Dan Ostahie.

Cifra de afaceri estimata de presedintele Altex pentru anul 2007 este de 270 milioane euro in Romania, in crestere fata de cifra de afaceri inregistrata in 2006, de 220 milioane euro.

In Romania, Altex are o cota de piata de 25 la suta, potrivit reprezentantului companiei.

Retailerul a finalizat implementarea sistemului software de warehouse management, care monitorizeaza comenzile de la lansare pana la executie.

Cefin Logistics Park apartine fondului de investitii austriac Europolis. Parcul este dezvoltat pe o suprafata de 80 de hectare, avand construiti 120.000 metri patrati de depozite de clasa A, din cei 320.000 metri patrati de suprafata finala a parcului la sfarsitul anului 2010.

Pe langa cladiri de birouri si centre comerciale, portofoliul de parcuri logistice Europolis contine 1.538.000 mp de depozite de clasa A, intr-o retea dezvoltata in Europa Centrala si de Est, cu proiecte finalizate in Polonia, Ungaria, Cehia, Romania, Ucraina si Rusia.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 868 ori