Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rascumpararile din fondurile de investitii au atins in aprilie cel mai mare nivel din 2013

Rascumpararile din fondurile de investitii au atins in aprilie cel mai mare nivel din 2013


Activele nete ale celor 63 de fonduri locale de investitii au crescut in luna aprilie cu 0,5% fata de luna precedenta si s-au cifrat la 9,79 miliarde lei, potrivit datelor publicate luni de Asociatia Administratorilor de Fonduri din Romania (AAF).

Cresterea modesta a activului net a fost inregistrata pe fondul celui mai mare nivel atins de rascumparari in acest an. De la inceputul anului, cresterea activelor nete este de 11,1%.

Activele nete ale fondurilor straine distribuite in Romania erau la finele lunii aprilie de 1,435 miliarde lei, cu 0,4% mai mici fata de volumul de la finele lunii anterioare si cu 2,4% mai mari de la inceputul anului.

In luna aprilie 2013, volumul activelor nete detinute de cele 23 de fonduri inchise s-a depreciat cu 2,4%, atingand 456,3 milioane lei.

Subscrierile nete inregistrate in aprilie au depasit cu putin 12 milioane euro, cel mai redus nivel inregistrat in acest an.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1192 ori