Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

FP a incheiat renegocierea contractului cu Franklin Templeton

FP a incheiat renegocierea contractului cu Franklin Templeton

Comisia de selectie a Fondului Proprietatea a finalizat renegocierea contractului cu Franklin Templeton, forma finala a documentului fiind trimisa spre aprobare guvernului, a spus, marti, presedintele consiliului de supraveghere a Fondului, Mircea Ursache, citat de NewsIn."Nu se pune problema unei alte ierarhizari din perspectiva administratorului, decat cea facuta de comisia de selectie", a precizat Ursache.


El a explicat ca, in ultima perioada, a existat o corespondenta intensa intre Ministerul Finantelor, consiliul de supraveghere a Fondului Proprietatea si comisia de selectie a Fondului, cu privire la modul in care a fost redactata hotararea adunarii generale de la inceputul lunii septembrie, care viza contractul de administrare a Fondului Proprietatea.


Astfel, presedintele consiliului de supraveghere a mentionat ca Finantele au aprobat in AGA din septembrie conditiile contractului de administrare, "dar nicidecum contractul in sine".Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1057 ori