Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fondul Proprietatea isi revizuieste bugetul

Fondul Proprietatea isi revizuieste bugetul

Actionarii Fondului Proprietatea se vor intalni in septembrie pentru a revizui bugetul de venituri si cheltuieli, a declarat luni directorul Fondului, Dana Lulache, informeaza NewsIn.

"Noi am mentionat ca forma actuala a planului de venituri si cheltuieli pe 2009 trebuie revizuita in functie de evolutia din prima parte a anului", a declarat aceasta.

Adunarea generala ordinara a actionarilor Fondului Proprietatea a adoptat la 27 aprilie bugetul pentru exercitiul financiar 2009.


Actionarii Fondului Proprietatea se intalnesc pe 27 iulie pentru a aproba oferta finala depusa de Franklin Templeton, firma ce a fost selectionata pentru a administra activele Fondului, precum si termenii contractului de administrare.

Fondul Proprietatea a fost creat in 2005, ca solutie pentru despagubirea fostilor proprietari deposedati de regimul comunist, carora nu li se mai pot restitui in natura averile confiscate. Fondul are participatii la 88 de companii, cele mai multe din sectorul energetic.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1157 ori