Dragoi si Maurer doneaza banii de la Fondul Proprietatea

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 23:39
1443 citiri
Dragoi si Maurer doneaza banii de la Fondul Proprietatea

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor Bogdan Dragoi si Monica Maurer, numiti luni in Comitetul Reprezentantilor ai Fondului Proprietatea, vor dona sumele primite in aceasta calitate in contul deschis la trezoreria statului pentru donatii cu scopul diminuarii efectelor crizei economice, informeaza Mediafax.

"Intreaga suma primita in urma desfasurarii activitatii ca membru al Comitetului (de catre Dragoi, n.r.), va fi donata in contul 20.37.01.02, Venituri ale bugetului de stat - 'Donatii pentru diminuarea efectelor crizei economice', deschis la trezoreria statului", se arata intr-un comunicat al Finantelor.

Ministerul Economiei a transmis un mesaj similar in ceea ce o priveste pe Monica Maurer.

"Monica Maurer, reprezentant al statului in Comitetul reprezentantilor al Fondului Proprietatea, va dona absolut toate veniturile, obtinute in urma exercitarii atributiilor functiei detinute, la Fondul Solidaritatea, deschis la Trezoreria Statului", se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei.

Corin Trandafir, Cristian Busu, Monica Maurer Gheorghe, Bogdan Dragoi si Sorin Mandrutescu sunt membrii Comitetului Reprezentantilor al Fondului Proprietatea, alesi luni de actionarii fondului in cadrul adunarii generale.

Corin Trandafir este avocatul familiilor Auschnitt si Malaxa, cei mai mari actionari minoritari ai Fondului, Bogdan Dragoi este secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, Cristian Busu este membru in Directoratul FP, Monica Maurer Gheorghe a fost consilier in cabinetul fostului ministru Adriean Videanu, iar Sorin Mandrutescu este presedintele Camerei de Comert Americana in Romania (AmCham) si seful Oracle Romania.

Cei cinci membri ai Comitetului Reprezentantilor vor fi remunerati cu cate 9.000 de lei brut pe luna. 

#dragoi, #maurer, #fondul proprietatea , #Fondul proprietatea

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Criza economică face noi victime în România. Sute de persoane își pierd locurile de muncă
  2. Joburi de vară pentru studenți. În ce domeniu te poți angaja în vacanță
  3. Decizie importantă a ICCJ cu privire la preavizul la concediere. Ce trebuie să știe angajații aflați în această situație
  4. Criză majoră pe piața locurilor de muncă la stat. Procentul infim de tineri care aleg să fie bugetari și problemele care îi îndepărtează de sistem