Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

POSDRU a incheiat evaluarea proiectelor pentru "formare profesionala". Vezi cine primeste bani

POSDRU a incheiat evaluarea proiectelor pentru "formare profesionala". Vezi cine primeste bani


Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane a publicat rezultatul procesului de evaluare pentru Cererea de propuneri de proiecte de tip strategic 164 (DMI 2.3).

Solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza B si solicitantii cererilor de finantare aprobate vor primi scrisoarea de informare.

De asemenea, solicitantii ale caror cereri de finantare nu primesc scrisoare de informare vor contacta OI POSDRU responsabil.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse in etapa de selectie (Faza B) pot contesta decizia de respingere.

Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura AMPOSDRU, la adresa: B-dul Carol I, nr. 34-36 (parter), sector 2, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a contestatiei la registratura AMPOSDRU este 1 aprilie 2014, orele 16.00.

Pentru contestatiile transmise prin curier/posta, data limita de transmitere este 1 aprilie 2014.

Vezi lista proiectelor aprobate si respinse in cadrul POSDRU - CPP 164 "Acces si participare la formare profesionala continua"


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2254 ori