Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

O firma de constructii din Neamt a obtinut fonduri UE pentru achizitionarea unui concasor

O firma de constructii din Neamt a obtinut fonduri UE pentru achizitionarea unui concasor


Compania Aqua Parc, profilata pe constructii civile si industriale, achizitioneaza un concasor mobil, in cadrul unui proiect de investitii cu fonduri europene, pentru cresterea competitivitatii.

Data limita de depunere a ofertelor este 28 aprilie, iar valoarea estimata a contractului, care se va desfasura pe o perioada de 12 luni, este de circa 1,4 milioane lei fara TVA (peste 310.000 euro).

Contractul de achizitie publica este finantat in procent de 30% de companie, iar restul de 70% prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" 2007-2013, Axa Prioritara 1 - "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", Domeniul de interventie DM1.1 - Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea a) Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile, A2 - Sprijin financiar de pana la 1.065.000 lei acordat pentru intreprinderile mici si milocii.

Aqua Parc, companie cu capital privat integral romanesc, a fost infiintata in 2004, iar principala activitate este constructia de drumuri si autostrazi, conform datelor publicate in anunt.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2812 ori
Citeste mai multe desprefonduri europene firme investitie