Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Firmele care angajeaza absolventi pot aplica pentru subventii europene, incepand de vineri

Firmele care angajeaza absolventi pot aplica pentru subventii europene, incepand de vineri


Intreprinderile mici si mijlocii si microintreprinderile vor primi subventii europene pentru tinerii absolventi din promotia 2014 pe care ii vor angaja, in cadrul unei scheme de minimis lansata recent de Ministerul Fondurilor Europene (MFE), se precizeaza pe site-ul institutiei.

Mai exact, banii vor acoperi plata unui salariu de 900 de lei pentru absolventii cu studii medii si de 1.300 lei pentru cei cu studii superioare. Firmele se vor putea inscrie online in schema de minimis incepand din 6 iunie ora 10:00 si pana pe 11 iunie ora 16:00.

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management POS DRU, aflata in directa sa coordonare, au lansat recent schema de minimis prin care firmele vor primi subventii pentru angajarea tinerilor absolventi, se mentioneaza intr-un comunicat publicat recent pe site-ul institutiei. Documentele necesare pentru deschiderea acestei cereri de proiecte au fost publicate in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 383 si 383 bis, din 23 mai 2014. Printre acestea se numara Ghidul Solicitantului si Schema de ajutor de minimis - "Locuri de munca subventionate".

Citeste mai multe despre Din 6 iunie, firmele care angajeaza absolventi pot aplica pentru subventii europene pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2658 ori
Citeste mai multe despresubventii europene subventii imm