Boagiu: In noiembrie, vom semna cu CE noi contracte de infrastructura rutiera

Duminica, 30 Octombrie 2011, ora 09:47
1557 citiri
Boagiu: In noiembrie, vom semna cu CE noi contracte de infrastructura rutiera
Anca Boagiu

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, sustine ca ministerul pe care-l gestioneaza urmeaza sa semneze cu reprezentantii Comisiei Europene, pana la sfarsitul lunii noiembrie, noi contracte de finantare pe infrastructura rutiera, in valoare de 500 de milioane euro.

Prezenta, sambata, la Vaslui, pentru a vedea care este stadiul lucrarilor de reabilitare a drumului national DN 24 Barlad-Crasna-Husi-Albita, ministrul Anca Boagiu a declarat ca, in prezent, sunt in executie 434 kilometri de autostrada in Romania pe coridorul IV Pan-European, urmand ca alte patru santiere sa fie deschise foarte curand.

"Astazi, sunt in executie 434 kilometri de autostrada situata pe coridorul IV Pan-European, urmand, sper foarte curand, sa deschidem oficial si restul de patru tronsoane care au fost licitate si adjudecate, organizarile de santier fiind deja facute.

Practic, la ora cand vorbim, in Romania avem semnate cu Comisia Europeana (CE) contracte de finantare in valoare de 725 milioane euro. Asteptam ca pana la sfarsitul lui noiembrie sa semnam alte contracte, in valoare de 500 milioane euro. Deci, anul acesta, Ministerul Transporturilor semneaza, doar pe partea de infrastructura rutiera, contracte de finantare cu CE de 1,250 miliarde euro", a declarat ministrul Anca Boagiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei sale de gaming, PlayStation 5 Pro, care ar urma să ajungă pe piață până la finalul acestui an. Noua consolă va...
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro, o variantă mai accesibilă a seriei sale flagship, care promite performanțe de top cu mici compromisuri pentru a menține prețul accesibil....
#fonduri europene, #anca boagiu, #infrastructura rutiera , #Stiri Fonduri europene