Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

O firma oradeana construieste un centru de cercetare in domeniul energiei regenerabile

O firma oradeana construieste un centru de cercetare in domeniul energiei regenerabile


Compania Termoline din Oradea va investi intr-un centru de cercetare in domeniul energiei regenerabile si va achizitiona sisteme si echipamente pentru dotarea acestuia.

Valoarea investitiei in proiectul de dezvoltare a infrastructurii de cercetare a companiei Termoline se ridica la peste doua milioane de lei (peste 460.000 euro) fara TVA, iar data limita de depunere a ofertelor este 19 mai.

Proiectul companiei este cofinantat prin Fondul European de dezvoltare Regionala, Programul Operational Sectorial "Cresterea competitivitatii Economice", Axa Prioritara 2 - Competitivitate prin CDI, Operatiunea 2.3.2: Dezvoltarea infrastructurii de C-D a intreprinderilor, cu crearea de noi locuri de munca pentru C-D".

Pe langa construirea centrului de cercetare, a caror lucrari sunt estimate la aproape 1,5 milioane de lei (circa 338.000 euro) fara TVA, compania va achizitiona un sistem T.A.B.S. (Thermal Activating Building Structure) in valoare de circa 27.000 de euro fara TVA, echipamente pentru cercetarea energiei termice (circa 84.000 fara TVA) si scheme de integrare hidraulica si echipamente pentru montajul acestora (circa 13.000 euro fara TVA).

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de opt luni de la data semnarii ordinelor de incepere a lucrarilor sau furnizare a echipamentelor, conform anuntului companiei.

Cuantumul garantiei de buna executie este de 10% din pretul contractului de lucrari, fara TVA.

Compania Termoline ofera servicii de consultanta si proiectare determinarea solutiilor optice, atat din punct de vedere tehnic, cat si economic, pentru realizarea de constructii si instalatii publice si industriale, precum si executarea si intretinerea acestora.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2009 ori