Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

O companie de constructii din Arges cauta oferte pentru un utilaj de 280.000 de euro

O companie de constructii din Arges cauta oferte pentru un utilaj de 280.000 de euro


Compania Tib Construct Invest din localiatatea Stefanesti, Arges, va achizitiona un utilaj performant pentru constructia de drumuri, printr-un proiect cu finantare europeana.

Valoarea maxima estimata a proiectului se ridica la 1,27 milioane lei (peste 280.000 euro) fara TVA, iar termenul limita de depunere a ofertelor este 21 mai. Valabilitatea ofertei este de minim 90 de zile de la data deschiderii acesteia, conform anuntului companiei.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", Axa Prioritara 1 "Un sistem inovativ si eco-eficient de Productie", DM1.1 - Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea a - Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile, A2 - Sprijin financiar in valoarea de pana la 1.065.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii.

In anuntul publicat de Tib Construct Invest se arata ca utilajul, respectiv un repartizor de mixturi pe senile, trebuie sa fie nou, nefiind admise echipamente second-hand.

Tib Construct Invest are ca obiect de activitate constructia de drumuri si autostrazi.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2119 ori