Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Manetti investeste 300.000 de euro in modernizarea fabricii din Sibiu

Manetti investeste 300.000 de euro in modernizarea fabricii din Sibiu


Compania Mainetti modernizeaza fabrica din Romania prin achizitionarea de echipamente performante intr-un proiect cu finantare europeana.

Astfel, compania, care produce umerase pentru haine, intentioneaza sa achizitioneze sapte masini pentru montarea de carlig si imprimare, precum si servicii de instalare si de instruirea a echipelor, valoarea contractului fiind de peste 1,3 milioane de lei (aproximativ 300.000 de euro)

Data limita de depunere a ofertelor este 5 iunie, iar perioada de valabilitate a contractului de furnizare este de 13 luni. Noile utilaje vor fi instalate la fabrica Mainetti din Parcul Industrial P1 din localitatea Sursa Mica, judetul Sibiu, conform anuntului companiei.

Proiectul este cofinantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice, Axa Prioritara 1 "Un sistem de productie inovativ si eco-eficient", Domeniul Major de Interventie 1.1 "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata in special a IMM-urilor", Operatiunea 1.1.1 b - Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile in intreprinderile mari.

In luna aprilie, Manetti Romania a mai achizitionat, tot printr-un proiect cu finantare europeana, echipamente in valoare de circa 400.000 euro.

Fabrica din parcul Industrial P1 din judetul Sibiu a fost deschisa in 2008, cu o suprafata totala de 5.000 de metri patrati. Compania are circa 110 angajati.

Grupul intalian Manetti a fost infiintat in 1961 si in perioada urmatoare si-a extins prezenta in mai multe tari din Europa Occidentala si Canada. In prezent, grupul este prezent in 40 de tari si are circa 4.000 de angajati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1983 ori