ANV isi imbunatateste sistemul de securitate IT cu fonduri europene

Joi, 31 Mai 2012, ora 14:10
1744 citiri
ANV isi imbunatateste sistemul de securitate IT cu fonduri europene

Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV) deruleaza, incepand din 15 mai, proiectul "Implementarea politicii de securitate IT in contextul Codului Vamal Modernizat European", in valoare de 11,9 milioane lei, fara TVA.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007 - 2013.

Valoarea totala eligibila a proiectului, fara TVA, este de 11.934.814 lei, din care 10.144.591 lei - valoare eligibila nerambursabila din Fondul Social European, iar 1.790.222 lei - cofinantarea eligibila a beneficiarului.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta sprijinirea ANV in realizarea Politicii de Securitate IT in contextul Codului Vamal Modernizat prin elaborarea masurilor / procedurilor de securitate IT si implementarea sistemului informatic de monitorizare a securitatii IT si implementarea semnaturii electronice pentru Declaratia Sumara de Intrare (DSI).

Scopul proiectului este de a elabora si implementa Politica de Securitate IT in contextul Codului Vamal Modernizat European, conform Politicii de Securitate IT a Comisiei Europene.

Grupul tinta al proiectului il constituie atat specialistii IT de la nivelul Directiei de Tehnologie a Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul ANV si de la nivelul Directiilor Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale, cat si lucratorii vamali care utilizeaza Sistemul Informatic Integrat Vamal (SIIV).

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#ANV proiect securitate IT, #ANV implementare proiect IT, #fonduri europene proiect ANV , #Proiecte fonduri europene