Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANV isi imbunatateste sistemul de securitate IT cu fonduri europene

ANV isi imbunatateste sistemul de securitate IT cu fonduri europene


Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV) deruleaza, incepand din 15 mai, proiectul "Implementarea politicii de securitate IT in contextul Codului Vamal Modernizat European", in valoare de 11,9 milioane lei, fara TVA.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007 - 2013.

Valoarea totala eligibila a proiectului, fara TVA, este de 11.934.814 lei, din care 10.144.591 lei - valoare eligibila nerambursabila din Fondul Social European, iar 1.790.222 lei - cofinantarea eligibila a beneficiarului.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta sprijinirea ANV in realizarea Politicii de Securitate IT in contextul Codului Vamal Modernizat prin elaborarea masurilor / procedurilor de securitate IT si implementarea sistemului informatic de monitorizare a securitatii IT si implementarea semnaturii electronice pentru Declaratia Sumara de Intrare (DSI).

Scopul proiectului este de a elabora si implementa Politica de Securitate IT in contextul Codului Vamal Modernizat European, conform Politicii de Securitate IT a Comisiei Europene.

Grupul tinta al proiectului il constituie atat specialistii IT de la nivelul Directiei de Tehnologie a Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul ANV si de la nivelul Directiilor Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale, cat si lucratorii vamali care utilizeaza Sistemul Informatic Integrat Vamal (SIIV).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1519 ori