Un furnizor de constructii metalice cauta partener pentru retehnologizarea liniei de productie

Luni, 31 Martie 2014, ora 16:26
2185 citiri
Un furnizor de constructii metalice cauta partener pentru retehnologizarea liniei de productie
Cabina presurizata de vopsit. Sursa foto: Alwo Therm

Compania Alwo Therm Bucuresti, producator de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice, intentioneaza sa-si retehnologizieze linia de productie pentru cresterea competitivitatii prin achizitionarea de instalatii si utilaje noi.

Proiectul companiei este finantat prin "Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice" Axa prioritara 1 - "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie" Domeniul Major de Interventie DM1.1 - Investitii Productive si Pregatirea pentru Competitia pe Piata a Intreprinderilor in special a IMM / Operatiunea a) - "Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile" schema de finantare A2 - Sprijin Financiar in valoare de pana la 1.065.000 lei acordat pentru Investitii pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

Valoare totala a contractului este estimata la 835.777,17 lei fara TVA (187.756,03 euro fara TVA, la un curs BNR valabil la data publicarii anuntului de 4,4514 lei /euro).

Contractul va fi atribuit prin procedura simplificata prin Ordinul 1120/2013, iar criteriu de selectie este "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic".

Oferta depusa de companiile interesate trebuie sa includa utilaje noi, cu o vechime de la data fabricatiei de maxim doi ani, se arata in anuntul publicat de companie, care precizeaza ca nu se admit utilaje second-hand.

Furnizorii de echipamente interesati trebuie sa depuna o garantie de participare, care se ridica la 16.700 lei. Garantia de participare se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari.

Termen limita de depunere a ofertelor este 5 aprilie, iar acestea vor fi deschise pe 7 aprilie. Durata contractului de achizitie este de 6 luni

Anuntul privind semnarea contractului cu compoania desemnata castigatoare va fi publicat pe site-ul Fonduri-ue.ro in maxim cinci zile calendaristice de la atribuire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#companie retehnologizare, #fonduri europene , #Programe operationale