Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reluarea platilor pentru POSDRU, posibila in decembrie

Reluarea platilor pentru POSDRU, posibila in decembrie


Platile pentru POSDRU s-ar putea relua, pentru Romania, in luna decembrie, a declarat
directorul general pentru Angajare, Afaceri Sociale si Incluziune din cadrul Comisiei Europene, Zoltan Kazatsay.

Platile pentru proiectele Programului Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane (POSDRU) ar putea fi reluate in luna decembrie pentru Romania, in cazul in care auditul care se va face in noiembrie va arata ca toate deficientele au fost rezolvate, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte desfasurate la UPB, Zoltan Kazatsay.

Oficialul CE a precizat ca auditul va incepe imediat ce Romania va inainta raportul solicitat de CE, cel mai probabil in luna noiembrie sau 'preferabil' inainte de aceasta data.

"Noi putem face auditul cat de curand primim raportul. Ne vom intoarce pentru a face o dubla verificare. In astfel de cazuri sunt necesare doua verificari. De indata ce vom primi raportul, vom putea veni sa verificam din nou daca totul este in ordine. Cred ca spre sfarsitul lunii noiembrie vom putea face verificarile si, daca totul este in regula, in decembrie sa reluam platile", a mai spus reprezentantul Comisiei Europene.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2548 ori