Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministerul Economiei vrea asistenta tehnica de 1,4 miliarde euro pentru AM POS CCE

Ministerul Economiei vrea asistenta tehnica de 1,4 miliarde euro pentru AM POS CCE


Ministerul Economiei vrea sa achizitioneze servicii de asistenta tehnica in valoare de 1,416,800 lei pentru sprijinirea Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice".

"Obiectivul principal al contractului este sa furnizeze asistenta Ministerului Economiei - AMPOSCCE - in gestionarea corespunzatoare a fondurilor alocate prin asigurarea unui proces de selectie calificat si transparent si selectarea de propuneri de proiecte mature care corespund obiectivelor Axei prioritare I, operatiunea 'Poli de competitivitate'", informeaza e-licitatie.ro.

Denumirea contractului este: Achizitie servicii de asistenta tehnica pentru sprijinirea AM POS CCE pentru evaluarea-selectia si contractarea proiectelor din cadrul Domeniului major de Interventie 1.3 "Dezvoltarea durabila a antreprenoriatului", Operatiunea 1.3.1 "Dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor de interes national si international - poli de competitivitate".

Durata contractului este de 5 luni incepand de la data atribuirii acestuia. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 31 mai 2013, ora 12.00. Pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare termenul limita este 6 iunie 2013, ora 10.00, acestea urmand sa fie deschise o ora mai tarziu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1517 ori