Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Italienii de la Mainetti investesc 400.000 de euro in fabrica de umerase de la Sibiu

Italienii de la Mainetti investesc 400.000 de euro in fabrica de umerase de la Sibiu


Compania Mainetti Romania achizitioneaza echipamente performante in cadrul unui proiect pentru cresterea eficientei si randamentului procesului de productie.

Termenul limita de depunere a ofertelor este 10 aprilie, care vor fi deschise in aceeasi zi, conform anuntului publicat de companie.

Proiectul de modernizare al companiei este cofinantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", Axa Prioritara 1 "Un sistem de productie inovativ si eco-eficient", domeniul major de interventie 1.1 "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata in special a IMM-urilor", operatiunea 1.1.1 b) "Srpijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile in intreprinderi mari".

Valoarea estimata a contractului este de aproape 1,8 milioane de lei (peste 400.000 de euro)

Mainetti a deschis primul punct de lucru din Romania in 1998

Firma italiana Mainetti a deschis, in 1998, primul punct de lucru din Romania, la Sibiu, iar in a doua parte a anului 2008 a inaugurat prima fabrica, in localitatea Sura Mica, judetul Sibiu, cu o suprafata de 5.000 de metri patrati. Aici se produc umerase pentru haine, iar productia ajunsese, la un moment dat, la aproximativ 35 de milioane de unitati pe an.

Mainetti produce 88 de tipuri de umerase pentru diferite articole de imbracaminte, insumand peste 2800 de configuratii. Acestea pot fi imprimate cu logo-ul clientului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2370 ori