Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Investitie de 7 milioane de euro intr-un parc fotovoltaic in judetul Sibiu

Investitie de 7 milioane de euro intr-un parc fotovoltaic in judetul Sibiu


Firma Green Vision Grup din localitatea Saros pe Tarnave, Sibiu, intentioneaza sa achizitioneze echipamente si utilaje, precum si servicii de montare, pentru un parc fotovoltaic cu o putere instalata de 2,51 MW in localitatea Dumbraveni din judetul Sibiu.

Valoarea totala a contractului se ridica la aproape 30 de milioane de lei (6,7 milioane de euro), iar data limita de depunere a ofertelor este 19 mai, conform anuntului publicat de companie.

Proiectul are finantare auropeana prin Programul Operational Sectorial 2007-2013 Cresterea competitivitatii Economice, Axa Prioritara 4 - Cresterea eficientei energetice si a securitatii furnizarii in contextul combaterii schimbarilor climatice, Domeniul Majori de Interventie 4.2 - Valorificarea resurselor regenerabile de energie pentru producerea energiei verzi, Operatiunea "Sprijinirea investitiilor in modernizarea si realizarea de noi capacitati de producere a energiei electrice si termice prin valorificarea resurselor regenerabile de energie: biomasa, resurse hidroenergetice (in capacitati de putere <10MW), solare, eoliene, biocombustibil, resurse geotermale si alte resurse regenerabile de energie.

Durata contractului este de 12 luni de la data semnarii acestuia de ambele parti si se considera executat dupa punerea in functiune si finalizarea masuratorilor, testelor si reglajelor la parcul fotovoltaic cu atingerea parametrilori nominali ai parcului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3137 ori