Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Investitie de un milion de euro: O firma din Oradea vrea sa deschida o noua hala de productie

Investitie de un milion de euro: O firma din Oradea vrea sa deschida o noua hala de productie


Compania Optimedia Oradea intentioneaza sa isi extinda activitatea printr-o investitie intr-o noua hala de productie tamplarie PVC si utilajele aferente.

Optimedia produce ferestre si usi din tamplarie PVC si aluminiu cu geam termoizolator si are peste 200 de angajati. In prezent, compania are o capacitate de productie cu o suprafata de peste 7.000 mp si investeste constant in imbunatatirea infrastructurii proprii.

Proiectul de investitii al companiei este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", Axa Prioritara 1 - Un sistem inovativ si ecoeficient de productie, Domeniul Major de Interventie DM1.1 - Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea a) Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile, A1 - Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Conntractul va fi atribuit prin procedura simplificata, aplicata de beneficiarii privati in cadrul proiectelor finantate din instrumente structurale. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, cu respectarea specificatiilor tehnice cerute in proiectul tehnic.

Valoarea estimata a proiectului este de aproape 1,1 milioane de euro (echivalentul a 4,7 milioane de lei).

Data limita pentru depunerea ofertei este 14 aprilie, conform anuntului companiei.

Optimedia si-a inceput activitatea in 1996, iar din 1999 si-a largit piata de desfacere a produselor sale in afara udetului Bihor, avand in prezent 9 showroom-uri si 18 dealeri in partea vestica si nord-estica a Romaniei.

In 2006, compania a inceput si productia de tamplarie din aluminiu si a sistemului ALUCLIP (PVC placat cu aluminiu), iar de peste cinci ani si-a extins exportul, in prezent avand clienti si parteneri in Franta, Italia, Belgia, Austria, Spania, Suedia, Canada si SUA.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2811 ori
Citeste mai multe desprefirma investitie fonduri europene