Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

IMM-urile pot obtine mai multe tipuri de finantari prin programul JEREMIE

IMM-urile pot obtine mai multe tipuri de finantari prin programul JEREMIE


JEREMIE este o initiativa de sprijinire a accesului la finantare al intreprinderilor mici si mijlocii, prin instrumente financiare finantate din fondurile structurale alocate statelor membre.

Prin cele trei facilitati de finantare active in Romania, JEREMIE creeaza un efect de multiplicare pentru resursele financiare alocate si functioneaza ca o sursa de finantare adaptata riscurilor specifice sectorului IMM.

Initiativa JEREMIE este finantata in Romania prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" 2007-2013, cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Ministerul Fondurilor Europene invita intreprinderile mici si mijlocii sa aplice in continuare la facilitatile de finantare JEREMIE:

Credite JEREMIE cu 80% garantie gratuita

Garantia JEREMIE reprezinta 80% din valoarea creditului si poate fi obtinuta cu comision de garantare zero. Finantarea solicitata trebuie sa fie una noua, urmand a fi utilizata pentru activitati desfasurate pe teritoriul Romaniei, in sectoare de activitate precum industrie, comert, turism, constructii, servicii etc. Creditul ofera credite de investitii sau facilitati revolving sau non-revolving pentru capital de lucru.

Citeste mai multe despre IMM-urile pot obtine mai multe tipuri de finantari prin programul JEREMIE pe Avocatnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3329 ori
Citeste mai multe desprefinantari IMMuri fonduri europene imm