Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Un milion de euro pe o campanie privind incluziunea sociala

Un milion de euro pe o campanie privind incluziunea sociala

Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei va organiza, pe 5 noiembrie, o licitatie estimata la 1 milion euro fara TVA, pentru promovarea campaniei nationale privind incluziunea sociala, arata anuntul publicat pe sistemul electronic de achizitii publice. Contractul, care va fi finantat din fonduri Phare, va consta in realizarea unei cercetari privind incluziunea sociala in randul firmelor si a populatiei, crearea si distribuirea de materiale informative atat afise, cat si clipuri audiovizuale, precum si evaluarea ulterioara a efectelor campaniei.


Garantia de participare la licitatie este de 20.000 euro, fiind valabila pana pe 19 decembrie 2008. Durata contractului va fi de 12 luni de la momentul atribuirii.

Ministerul Muncii va declara drept castigatoare firma care va depune oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, pretul avand o pondere de 51% din total.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1370 ori