Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

O firma din Mures investeste 65.000 de euro in solutii informatice pentru afaceri

O firma din Mures investeste 65.000 de euro in solutii informatice pentru afaceri


Firma Proenerg Targu Mures intentioneaza sa implementeze solutii pentru afaceri printr-un proiect cu co-finantare europeana, termenul limita pentru depunerea ofertelor fiind 22 aprilie.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii economice", Axa Prioritara 3 - Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoparele privat si public, Domeniul major de interventie D.M.I. 3 - Sustinerea E-Economiei, Operatiunea 1 - Sprijin pentru sisteme TIC integate si alte aplicatii electronice pentru afaceri.

Valoarea contractului este de circa 290.000 lei (65.000 euro), fara TVA, din care aproape 54.000 euro sunt pentru licentele solutiilor, iar restul pentru servicii. Durata contractului este de patru luni.

Acest proiect prevede implementarea unei solutii de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) si a uneia pentru managementul relatiilor cu clientii (CRM), servicii de analiza, dezvoltare si testarea aplicatiei, precum si servicii de instruire a utilizatorilor. Durata contractului este de 4 luni, conform anuntului companiei.

Firma Proenerg functioneaza din 1997 la Tg. Mures, unde are, conform informatiilor postate pe site, un magazin si un showroom.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2641 ori