Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

O firma de IT vrea sa investeasca 350.000 de euro in licente pentru solutii ERP

O firma de IT vrea sa investeasca 350.000 de euro in licente pentru solutii ERP


Multi Data Soft Bucuresti va achizitiona un sistem informatic de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) pentru integrarea fluxurilor informatice ale companiei.

Proiectul integratorului de sisteme informatice prevede achzitionarea de 10 licente pentru solutii ERP, iar termenul limita de depunere a ofetelor este de 10 mai. Valoarea contractului se ridica la circa 1,6 milioane de lei (peste 350.00 euro), fara TVA.

Contractul va intra in vigoare la data semnarii de catre ambele parti, iar termenul de implementare a solutiei ERP este 22 august si este valabil pentru inca trei ani de la data semnarii certificatului de acceptanta finala de catre cele doua parti, se arata in anuntul publicat de companie.

Proiectul Multi Data Soft este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii economice", Axa prioritara 3 - Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public, Operatiunea 3.3.1 "Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2593 ori