Un producator de tigla metalica investeste 760.000 de euro la Oradea

Vineri, 27 Iunie 2014, ora 10:44
3155 citiri
Un producator de tigla metalica investeste 760.000 de euro la Oradea

Compania Olimp-Impex Bihor, producator de tigla metalica, isi extinde si diversifica activitatea, prin achizitionarea de utilaje printr-un proiect cu finantare europeana.

Valoarea maxima a investitiei se ridica la 3,34 milioane de lei (peste 760.000 de euro) fara TVA. Termenul limita de depunere a ofertelor este de 3 iulie, conform anuntului companiei.

Compania va achizitiona linii pentru productia de confectii metalice, iar termanul maxim de livrare este de 6 luni. Echipamentele vor fi livrate la punctul de lucru din Oradea al companiei.

Proiectul companiei este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" (POS CCE) 2007-2013, Axa Prioritara 1 - Un sistem inovativ si ecoeficient de productie, Domeniul major de interventie 1.1 - Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea : a)Sprijin pentru consolidarea si modernizare sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile, A1 - Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Firma Olimp Impex s-a infiintat in anul 1992 si a inceput activitatea prin comercializarea de tabla, apoi si-a extins gama de materiale. In prezent, compania produce si comercializeaza tigla metalica din tabla si tabla cutata. De asemenea, mai produce si jgheaburi si burlane din tabla galvanizata, precum si accesoriile pentru acestea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
#fonduri europene, #investitie fonduri, #firma romania investitii , #Firme fonduri europene