Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Un producator de tigla metalica investeste 760.000 de euro la Oradea

Un producator de tigla metalica investeste 760.000 de euro la Oradea


Compania Olimp-Impex Bihor, producator de tigla metalica, isi extinde si diversifica activitatea, prin achizitionarea de utilaje printr-un proiect cu finantare europeana.

Valoarea maxima a investitiei se ridica la 3,34 milioane de lei (peste 760.000 de euro) fara TVA. Termenul limita de depunere a ofertelor este de 3 iulie, conform anuntului companiei.

Compania va achizitiona linii pentru productia de confectii metalice, iar termanul maxim de livrare este de 6 luni. Echipamentele vor fi livrate la punctul de lucru din Oradea al companiei.

Proiectul companiei este finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" (POS CCE) 2007-2013, Axa Prioritara 1 - Un sistem inovativ si ecoeficient de productie, Domeniul major de interventie 1.1 - Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea : a)Sprijin pentru consolidarea si modernizare sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile, A1 - Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Firma Olimp Impex s-a infiintat in anul 1992 si a inceput activitatea prin comercializarea de tabla, apoi si-a extins gama de materiale. In prezent, compania produce si comercializeaza tigla metalica din tabla si tabla cutata. De asemenea, mai produce si jgheaburi si burlane din tabla galvanizata, precum si accesoriile pentru acestea.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2893 ori